FRITUUR ARRé PATAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 354 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Arré Patat. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 12:48 Ik had een uur voor ik een workshop moest geven besteld. Uiteindelijk kwam de bestelling anderhalf uur later aan terwijl ik de workshop gaf, waardoor ik tijdens mijn werk heel snel moest eten. Was ook aan de koude kant.
19 feb 2024 om 20:50 Eten was lekker maar koud
14 feb 2024 om 19:54 Eten kwam precies op tijd aan, helaas kregen we een frikandel ipv de curryworst speciaal die we hadden besteld…
14 feb 2024 om 18:40 De bezorger had zogezegd een ongeval. Belde de laatste minuut eer hij hier was en zei dat ik blij mocht zijn dat hij gekomen was. Dit kan niet. Alles was koud. Normaal zijn we altijd heel tevreden. En geven 5 sterren. Ook een raar parcour gedaan.
2 feb 2024 om 20:53 Bestelling meer dan 90minuten onderweg en enkel doos contact met frituur is er verandering in de levertijd gekomen waarvoor dank, fout ligt bij take away! Graag feedback !
31 jan 2024 om 20:39 De levertijd werd steeds langer i.p.v. korter. Het begon met 40 min en uiteindelijk heb ik 1,5 uur gewacht. De kip saté is een hele kleine portie, is het geld niet waard. De bezorging was echt top, ze was super aardig!
27 jan 2024 om 5:47 Alles was prima in orde. Levering op tijd.
16 jan 2024 om 21:35 Kippenboutjes waren nog rauw vanbinnen deze moeten goed gebakken zijn om samonella te voorkomen
13 jan 2024 om 12:37 ik begrijp niet waarom dat jullie de sauzen van de bicky op het onderste broodje spuiten en niet op de burger zelf...
7 jan 2024 om 14:33 Normaal steeds tevreden. Maar de 2de maal een vergissing. Betaald voor 2 cervela speciale en gewone cervela's gekregen. Alle beetjes maken een groot. Dit wil niet zeggen dat het niet lekker was.
3 jan 2024 om 22:02 Mmm meer moet ik niet zeggen!