FRITUUR ARRé PATAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Arré Patat. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 21:59 Je vais supprimer votre application, car vous m avez volé, profitant de votre notoriété, avec les bons de réductions, et autres ,je pense etre un bon client, mais non STOP
18 nov 2022 om 14:52 Vaste frituur op vrijdagen
13 nov 2022 om 18:26 Top!
12 nov 2022 om 6:58 Lekker. We zijn tevreden.Snel geleverd door een vriendelijke jongen.
7 nov 2022 om 9:47 Er was een cola zero besteld en betaald, maar helaas niet meegeleverd. Volgende bestelling mag ik een gratis drankje volgens Frituur Arré Patat. Hoe regel ik dit verder? Mvg, Charlotte Verduyn
4 nov 2022 om 15:54 Altijd superlekker en van goede kwaliteit!! Een topper van een zaak
3 nov 2022 om 12:46 Altijd lekker en sneller geleverd dan de aangegeven tijd!
28 okt 2022 om 15:05 het was weer de moeite ik heb bijna het papier en de kartonnen bakskes mee in mijn kas geslagen das gemakkelijk als ge naar de wc moet ge moet uw gat ni afkuisen alles is ingepakt.
27 sep 2022 om 14:31 2 snacks niet aanwezig, kan gebeuren was een heel grote bestelling, heel goeie frituur
24 sep 2022 om 20:39 Beste frituur vant stad!
15 sep 2022 om 22:21 Lekker eten, vriendelijk en behulpzaam personeel van de zaak. Service van Take away liet weer te wensen over. Laatste keer dat wij via Take Away bestellen.
14 sep 2022 om 23:42 Lekkere fritten en ruime keuze aan snacks. Bestelling was wel 45 min later afgeleverd.